kuchenne nowości
1z7
Warto uzupełnić zapasy
Niewielu z nas dysponuje spiżarniami z prawdziwego zdarzenia. Takie, w których – jak to robili nasi dziadkowie – możemy zmieścić nie tylko kilka worków ziemniaków, mąki czy kaszy, ale również spore kawały wędzonych mięsiw, słoje pełnie przeróżnych przetworów czy skrzynki z warzywami. Dziś rolę spiżarni często spełnia szafka w kuchni. Nie włożymy do niej wszystkiego, co byśmy chcieli, ale jednak warto mieć zawsze kilka produktów, dzięki którym nawet w trudny i męczący dzień, kiedy nie mieliśmy czasu na zakupy, zrobimy pyszny obiad.
unsplash.com
Podziel się
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS