A A+ A++

W kuchni warto mieć ciecierzycę. Te niepozorne ziarenka to prawdziwa skarbnica wartości odżywczych i doskonała baza do wielu dań – past, zup, kotlecików czy gulaszy. Katarzyna, autorka bloga “Kwelka gotuje” zaproponowała przepis na bezmięsne curry z ciecierzycą w roli głównej. Danie jest szybkie (pod warunkiem, że wcześniej namoczycie i ugotujecie ciecierzycę), rozgrzewające i bardzo sycące. Idealne na zimę.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZmarł dr n.med. Jacek Gamrot
Następny artykułJak bije licznik apostazji [ Społeczeństwo ]