A A+ A++

Właściwości kakaowca doceniali już Majowie i Aztekowie, którzy nazywali je napojem bogów. Jakie właściwości ma ta roślina i jak można je wykorzystać nie tylko w kuchni?

Kakao. Źródło cennych witamin, minerałów i przeciwutleniaczy

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPolicjanci płacą za uszkodzenia radiowozów z własnej kieszeni. “Robi się szkodówkę i szuka winnego”
Następny artykułDziurska szykuje się do walki w MMA? Odpowiedź daje do myślenia