A A+ A++

Przystań Pod Klonami zaprasza na kolejną odsłonę polsko-tureckich warsztatów kulinarnych. Tematem przewodnim spotkania w czwartek 18 stycznia 2024 r. będzie turecka kuchnia wegańska. Uczestnicy warsztatów dzięki współpracy z Dunaj Instytut Dialogu przygotują klopsiki fellah, piyaz i deser dyniowy. Warsztaty rozpoczynają się o godz. 14.00 w Przystani Pod Klonami przy ul. Szkolnej 18.

Przydatne informacje

Poprzedni artykułWycieczka z okazji Dnia Babci i Dziadka Koleją Wąskotorową

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTusk i pigułka “dzień po”. “Rząd zaproponuje zmianę ustawy”
Następny artykułUwaga! Będzie silny wiatr!