A A+ A++

W minionej epoce takie zapiekanki określano niekiedy mianem “pizzy”. Przepis na taką “pizzę” znajdziemy np. w książce Jadwigi Kłossowskiej “Smacznie i zdrowo od rana do wieczora” z 1984 roku. Najważniejsze składniki to makaron i ser. Cała reszta zależy od naszej wyobraźni i… zawartości lodówki. Joanna proponuje zapiekankę z kiełbasa, pieczarkami i pomidorami. Przepis z bloga “Królestwo Garów”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOszałamiający efekt kilku miesięcy prac. SUW „Góry” zmieniła się nie do poznania [FOTO]
Następny artykułPrzerwa do poniedziałku