A A+ A++

Tradycje i sekrety zdrowego gotowania przedstawiła podczas szkolenia dietetyk Katarzyna Popielawska. To, jak w praktyce wygląda takie gotowanie, zaprezentowały członkinie KGW Krężna Kolonia z przewodniczącą Dorotą Chądzyńską i sołtys Agatą Szmalec. Panie przygotowały różnego rodzaju pasty, swojskie sery, sałatki, zupy i wypieki.

Patronat nad wydarzeniem objął minister rolnictwa i rozwoju wsi Robert Telus, który tego dnia odwiedził członkinie KGW z terenu gminy Wola Krzysztoporska, a wspaniałe potrawy podziwiali też samorządowcy z przewodniczącą RG Małgorzatą Gniewaszewską i wójtem Romanem Drozdkiem na czele.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDrewno w sypialni – sposób na eleganckie wnętrze
Następny artykułJakim organizmom zawdzięczamy powstawanie gleb?