A A+ A++

Prawidłowo przygotowane placki ziemniaczane są złociste, pachnące, chrupiące na zewnątrz, a miękkie i delikatne w środku. Choć przepis na tę potrawę nie jest zbyt skomplikowany, drobne błędy mogą wpłynąć na smak naszych placków. Istotne jest także to, jak drobno zetrzemy nasze ziemniaki i ile mąki do nich dodamy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSztafeta Aniołków z Justyną Święty-Ersetic w finale ME w Monachium
Następny artykułJak sprawdzić organizatora turystyki?