A A+ A++

Młode pory są zdecydowanie słodsze oraz nie mają dużo ciemnozielonych liści i włóknistej struktury. – W tym przepisie najpierw się je obgotowuje, a następnie zapieka. Dzięki temu pory nabiorą bogatego smaku i stanowią wspaniały dodatek do dań mięsnych i rybnych, a także wzbogacą zupy lub potrawy z makaronem – pisze autorka bloga “Kwelka gotuje”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOd weekendu zmiany w komunikacji miejskiej. Powód? Remonty ulic i torowisk
Następny artykułPożar w bloku przy Chalotta w Rybniku