A A+ A++

kuchenne nowości

1z7

Od dziczyzny po wege

Rzadko decydujemy się na pieczenie pasztetów w domu, bo wydaje się, że jest to bardzo skomplikowane. Nic bardziej mylnego. Przygotowanie pasztetów jest wprawdzie czasochłonne, nie wymaga jednak wybitnych umiejętności kulinarnych. Pasztety możemy przygotowywać praktycznie z każdego mięsa, ale równie dobre będą te robione z warzyw. Nadają się zarówno warzywa strączkowe, korzeniowe, jak i zielone. Przepisów jest wiele, a my także mamy dla was kilka propozycji.

123RF

Podziel się

Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDzień Odnowy Wsi po raz jedenasty
Następny artykułZostaw 1% w Ełku