A A+ A++

Parówki kojarzą nam się zazwyczaj z produktem niskiej jakości. Jednak wystarczy dobrze przyjrzeć się etykietom i wybrać parówki o wysokiej zawartości mięsa bez zbędnych dodatków. Możemy z nich wyczarować naprawdę smaczne danie. Parówki zawinięte w naleśniki zapiekane w aksamitnym sosie pomidorowym to świetna propozycja na kolację.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułW Muzie przesłuchują młodych
Następny artykułPodwyżka opłat za śmieci w Łasku i gminie od stycznia