A A+ A++

Agnieszka Kotońska zachwyca. Gwieździe programu „Gogglebox. Przed telewizorem” udało się przejść jedną z najbardziej spektakularnych metamorfoz w historii polskiego show-biznesu. Celebrytka schudła ponad 40 kilogramów, a wszelkie wyrzeczenia i pot wylany na siłowni dały niewiarygodne efekty. Najnowsze zdjęcia gwiazdy są na to najlepszym dowodem.

Agnieszka Kotońska, obok Dagmary Kaźmierskiej czy Sylwii Bomby, znajduje się w gronie najpopularniejszych celebrytek, wylansowanych przez telewizję TTV. Gwiazda zyskała szeroką rozpoznawalność za sprawą programu “Gogglebox. Przed telewizorem”, niemal natychmiast stając się prawdziwą ulubienicą sporej rzeszy widzów.

Korzystając więc z fali popularności, Agnieszka Kotońska zwiększyła swoją aktywność w mediach społecznościowych, pozostając obecnie w stałym kontakcie ze swoimi fanami. Jej profil na Instagramie bacznie śledzi ponad 335 tys. osób. Ci, na przestrzeni kilkunastu miesięcy, mogli być świadkami niewiarygodnej metamorfozy, jaką przeszła ich ulubienica. Agnieszka Kotońska schudła ponad 40 kilogramów, będąc dziś inspiracją dla niejednej kobiety.

Zobacz również: Agnieszka Włodarczyk pokazała brzuch po ciąży. Nie zabrakło uszczypliwych komentarzy

Jak schudła Agnieszka Kotońska? Odpowiednia dieta i wysiłek fizyczny

Agnieszka Kotońska niesamowitą przemianę zawdzięcza wyłącznie własnemu samozaparciu i ciężkiej pracy. “Sama podjęłam walkę, bez żadnego trenera, bez pomocy, zaczęłam metamorfozę! Codziennie odpalałam YouTube i krok po kroku walczyłam! Wierzyłam sama w siebie i się udało! Trzeba tylko chcieć i wierzyć, że się uda! Walcz! Fruń po swoje!” – mówiła swego czasu na InstaStories.

Zobacz również: Edzia z „Królowych życia” już tak nie wygląda. W komentarzach burza

Walka nie była jednak łatwa. Gwiazda raz za razem podkreślała, że początki były ciężkie, a niejednokrotnie do jej oczu napływały łzy. Ostatecznie Agnieszka Kotońska schudła ponad 40 kilogramów. Z jej jadłospisu zniknęło między innymi jasne pieczywo, słodkie napoje i alkohol. Swoją dietę opierała na warzywach. “Rano kanapka z czarnego chleba, jajko, pół pomidora. Drugie śniadanie: małe musli, obiad: ryba gotowana, warzywa na parze. Podwieczorek: serek grani, kolacja: omlet. I hektolitry wody” – wyznała w “Dzień Dobry … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMieliśmy zaproszenia na mecz polskich siatkarzy w Płocku!
Następny artykułTarasowa jadalnia: jakie meble wybrać, aby cieszyć się posiłkami na świeżym powietrzu?