A A+ A++

Jak się okazuje, większość owoców, posiadających cienką skórkę, można jeść razem z nią. Wyjątkiem jest jedynie mango. Dodatkowo dietetycy rekomendują, aby skórkę np. z cytrusów: pomarańczy, cytryn czy grejpfrutów, wykorzystywać jako dodatek do deserów. Przykładem może być domowa czekolada z dodatkiem startej skórki z pomarańczy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPonad 150 zapisanych na rajd w Osjakowie
Następny artykułTesty Battlefielda 2042 zostały przesunięte