A A+ A++

Marcin Jackiewicz z wykształcenia jest finansistą, ale jego włoskie korzenie dawały o sobie znać ciągle pobudzając pragnienie poszukiwania i zrozumienia czym są prawdziwe Włochy – czy to na talerzu, w sztuce czy w modzie. Od zawsze wiedział, że będzie miał własną restaurację i obiecał sobie, że będzie karmił gości najlepiej oraz najbardziej prawdziwie jak się da. Tak też się dzieje, dlatego sekretem restauracji jest przede wszystkim najwyższa jakość składników, potraw i obsługi. Wyśmienite dania, bogata karta win i menu sezonowe, to gwarancja, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułHiszpańskie media: Robert Lewandowski znów cierpiał. Trudne wejście do zespołu
Następny artykułTour de Pologne 2022: Filip Maciejuk ma szansę znów błysnąć