BellaCiacho Bistro to unikatowe miejsce na mapie Podhala, niepowtarzalny wystrój oraz przepyszne dania zagwarantują Ci miło spędzony czas, oraz najlepsze doznania smakowe.
Zapewniamy, że będziesz miło zaskoczony doskonałym wyczuciem smaków naszego szefa kuchni oraz precyzją cukiernika. Oprócz najlepszych dań serwujemy aromatyczną kawę, koktajle owocowe, czeski browar oraz orzeźwiające drinki.
W naszym Menu znajdziesz: makarony, sałatki, kanapki podawane na ciepło, gofry, ciasta, desery lodowe, przygotowane z najwyższej jakości produktów.
Faworytem naszych klientów od samego początku są kanapki z szarpaną wołowiną i wieprzowiną, trudno się dziwić, ponieważ mięso wybieramy u lokalnych hodowców, jest zawsze świeże i od samego początku do końca obrobione przez nas. Marynujemy je, pieczemy i szarpiemy. Najcenniejszy dla nas jest wyrafinowany smak, dlatego nie uznajemy półproduktów czy mrożonych składników.
Popisowym deserem naszego cukiernika jest Beza Pavlova, która zdecydowanie króluje w BellaCiacho. Połączenie bezy z delikatnym kremem zwieńczone sezonowymi owocami powoduje euforie kubków smakowych. Deser ten jest wykonywany w całości na miejscu, dlatego możemy pochwalić się jego niepowtarzalnym smakiem oraz artystycznym sposobem podania.
Nasze Bistro jest przyjazne dla rowerzystów, specjalnie dla Nich przed naszym lokalem zamontowaliśmy stojaki na rowery,
a dla regeneracji i zyskania sił na dalszą trasę proponujemy pyszne, orzeźwiające, witaminowe smoothie.
Realizujemy także zamówienia na wynos oraz pieczemy ciasta i torty na zamówienie, oraz organizujemy imprezy zamknięte.
Kontakt pod numerem telefonu: 18 5447 240
Nasze drzwi są szeroko otwarte dla Wszystkich Gości!
Zapraszamy serdecznie od poniedziałku do piątku oraz w niedzielę w godzinach: 10.00 – 22.00, a w piątki i soboty: 10.00 – 24.00.
Obserwuj nasz profil na Instagramie oraz Facebooku, w najbliższym czasie czeka na was wiele nowości oraz extra dań na wybrane dni tygodnia.
Do zobaczenia!
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS