Tuż przed inauguracją Bydgoskiego Festiwalu Operowego została otwarta nowa restauracja w Operze Nova. Nie tylko dla melomanów.
“Czarny kawior” to projekt Wiesława Królaka, przedsiębiorcy, który działa w tej branży już wiele lat. – Prowadzimy hotel z restauracją “Pod jesiotrem”, niedaleko Łabiszyna, goście zjeżdżają z trasy, żeby u nas zjeść – mówi z dumą właściciel. – Mamy nadzieję, że bydgoszczanom nasze dania też przypadną do gustu.
Dlaczego dania z jesiotra? – W Bydgoszczy jest dużo restauracji, serwują dania z kurczaków, steki wołowe, makarony, naleśniki… Miejsca, w którym dominują ryby w najlepszym gatunku i wyśmienity kawior, nie ma.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS