A A+ A++

Tuż przed inauguracją Bydgoskiego Festiwalu Operowego została otwarta nowa restauracja w Operze Nova. Nie tylko dla melomanów.

“Czarny kawior” to projekt Wiesława Królaka, przedsiębiorcy, który działa w tej branży już wiele lat. – Prowadzimy hotel z restauracją “Pod jesiotrem”, niedaleko Łabiszyna, goście zjeżdżają z trasy, żeby u nas zjeść – mówi z dumą właściciel. – Mamy nadzieję, że bydgoszczanom nasze dania też przypadną do gustu.

Dlaczego dania z jesiotra? – W Bydgoszczy jest dużo restauracji, serwują dania z kurczaków, steki wołowe, makarony, naleśniki… Miejsca, w którym dominują ryby w najlepszym gatunku i wyśmienity kawior, nie ma.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTrzy tarnowskie restauracje znów na liście Poland 100 Best Restaurants.
Następny artykułModernizacja stacji Olsztyn Główny: nowy peron zachęca do podróży koleją