A A+ A++

Sezon na bób w pełni. Polecamy więc przepis na kiszony młody bób. Jak go ukisić? Lekko obgotowany i bez łupiny, bo w niej znajduje się sporo goryczki. Kiszony w ten sposób jest naprawdę doskonały. Jest delikatny w smaku i traci swoją ostrość. Przepis z bloga “Kuchennymi drzwiami”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPierwszy przypadek śmiertelny w Lubuskiem i nowe zakażenie w powiecie strzelecko-drezdeneckim!
Następny artykułGiełd elektroniczna w Mysłowicach