A A+ A++

kuchenne nowości

1z7

Zero waste

Większość z nas kupuje zbyt dużo pieczywa. I zostają nam w szafkach kawałki chleba, bułki, okrawki bagietek… Zgodnie z polską tradycją, chleba się nie powinno wyrzucać. Jest to także w zgodzie z silnym ostatnio trendem zero west, czyli bez resztek. Jak więc wykorzystać czerstwe lub wysuszone pieczywo? Na szczęście, możliwości jest wiele.

iStock.com

Podziel się

Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMiła niespodzianka z okazji Dnia Babci i Dziadka
Następny artykułPolicjanci zatrzymując ten pojazd do kontroli mieli nosa. Kierowcy grozi do 5 lat pozbawienia wolności!