A A+ A++

Bo szałot królował na przyjęciach urodzinowych minionych lat. Ktoś jeszcze robi?

Gotowanie na polanie czas zacząć od pocztówki z Hiszpanii. Przesyła ją Jolanta Naklicka Kleser z Pracowni Smaku:

A szałot pamiętacie? O tym Anna Pawelec z Fundacji Jemy Eko.

Julita Bator autorka książki “Zamień chemię na jedzenie” zmieniła diametralnie dietę i kuchnię. Dlaczego?

Elżbieta Dudek to blogerka, która daje wspaniałe przepisy kulinarne na swoim blogu. O tym opowie:

«« | « |


1

| » | »»

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNFZ na rekordowym plusie. Powód? Brak wykorzystanych pieniędzy na leczenie
Następny artykułDachowanie 19-latki