A A+ A++

Soczyste roladki z piersi kurczaka, boczku i cukinii, które po usmażeniu nabijamy na patyczki do szaszłyków. Zapewniamy, że obok tego dania nikt nie przejdzie obojętnie. Przekonajcie się sami. Przepis dostaliśmy od pani Beaty na dziesie.wp.pl.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRzeszów. Kładka rowerowa przy moście Karpackim już otwarta. Duże ułatwienie dla rowerzystów
Następny artykułKonkurs – Wiersze, proza i piosenki o Powstaniu Warszawskim