A A+ A++

Gdy już zdecydujesz, jakich kolorów chcesz użyć, posiekaj warzywa na małe kawałki (kapusta, buraki, liście szpinaku) i włóż je do garnka z wodą (3/4 naczynia wody). Aby wydobyć najbogatsze kolory, należy taką miksturę podgrzać do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez około 20 minut. Jajka możesz namoczyć w przygotowanym płynie lub ugotować je w nim.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUmowa Unii z Wielką Brytanią o usługach finansowych
Następny artykułKolarstwo. BORA-hansgrohe wykluczona z Gandawa – Wevelgem