A A+ A++

Wprawdzie w Polsce królują placki ziemniaczane, ale za granicą istnieje wiele wersji. Wszystkie mają jedną wspólną cechę – smażone są w głębokim tłuszczu. Jutro (sobota, 2 grudnia) święto dla łasuchów – Dzień Placków. Wszelakich.

Jutro zapomnij o zwykłych plackach ziemniaczanych. Znajdź swoją własną wersję.

Reklama

Reklama

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułFake news o 800+. Nie daj się nabrać!
Następny artykułMobilne płuca zbadały powietrze. Jakim powietrzem oddychamy w Bochni?