Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubelskiego w Lublinie organizuje konkurs kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny – Hubertus Lubelski”.
Konkurs ma charakter otwarty i przeznaczony jest dla osób pełnoletnich zamieszkujących województwo lubelskie. Termin nadsyłania kart zgłoszeniowych z opisem produktów i potraw konkursowych upływa 5 listopada. Jury konkursu wyłoni laureatów I, II i III miejsca oraz wyróżnienia. Na nagrodzonych i wyróżnionych czekać będą nagrody rzeczowe o wartości od 300 do 600 zł.
Zgłoszenia należy nadsyłać za pośrednictwem poczty na adres: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego w Lublinie, ul. Grottgera 4, 20-029 Lublin z dopiskiem: Konkurs Kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny”. Można je też dostarczyć osobiście do Kancelarii Ogólnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubelskiego w Lublinie, ul. Grottgera 4, 20-029 Lublin, czynnej od poniedziałku do piątku w godzinach 7.30–15.30 z dopiskiem: Konkurs Kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny”.
Trzecią możliwością jest dostarczenie zgłoszenia za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres e-mail: [email protected], zapisując w tytule wiadomości: Konkurs Kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny”.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS