A A+ A++

Wszyscy lubimy mizerię. Często podajemy ją jako dodatek do dań mięsnych takich jak gulasz, schabowy czy kotlet mielony. Jeśli zazwyczaj przygotowujecie mizerię z dodatkiem samej śmietany, warto wypróbować tej niecodziennej wersji z octem. Wbrew pozorom, ocet wcale nie zepsuje smaku takiej surówki, a nada ogórkom ciekawszego smaku. Kwaśność octu neutralizujemy nieco dodatkiem cukru.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBelg triumfatorem Swiss Ultra Triathlon
Następny artykułPKP PLK wybrało wariant kolei do północnych dzielnic Gdyni