A A+ A++
Home Promowane



Przedszkolaki z grupy Skrzaty w Sulęcinie zrealizowały kolejny moduł z innowacji pedagogicznej „Między Nożem a Widelcem” i samodzielnie przygotowały dla siebie pyszne i zdrowe kanapki.

Po starannym umyciu rąk i przygotowaniu stanowisk wszyscy zabrali się do pracy. Na stołach zagościły świeże warzywa: rzodkiewki, papryka, pomidor, ogórek oraz kiełki. Nie zabrakło wędliny, sera a także pieczywa. Wesołe Smyki z wielkim zaangażowaniem smarowały chleb masłem, układały produkty tworząc kolorowe kanapki, które potem z apetytem wszyscy zjedli.

Weronika Gaj

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCiechanowianie byli hojni. Ponad 20 tys. zł na remont grobów
Następny artykułOd fantastyki, przez kryminał po reportaż. Targi Książki w Katowicach potrwają 3 dni