A A+ A++

“Prawie nie używamy wody, tylko mięso i dużo warzyw. U innych w rosołach jest kostka rosołowa, skrzydełko, włoszczyzna. A ja daję pół kapusty, osiem marchewek, siedem pietruszek, dwa duże selery, 10 opalonych cebul, cztery pory, ogony wołowe, kaczkę, ale na pewno nie kurczaki” – podkreśliła Magda Gessler. Zdaniem kulinarnej ekspertki, takich rosołów nie ma nigdzie indziej. Dlaczego więc nie miałaby na tym zarabiać, pyta retorycznie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCięcie laserowe blach – sposób na efektywną obróbkę metali
Następny artykułResident Evil Village – recenzja