A A+ A++

Połączenie ryby i grzybów może si e niektórym wydawać dość karkołomne, ale jest naprawdę fantastyczne. Świeży łosoś będzie się świetnie komponować z pieczarkami i zielonym pieprzem. Spróbujcie koniecznie. Przepis z bloga “Kuchennymi drzwiami”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMerkel o ataku Rosji na Ukrainę: Cezura w historii Europy po zimnej wojnie
Następny artykułRedaktorka naczelna BBC Ukraine zdała poruszającą relację z wydarzeń w kraju. “Nie ma już bezpiecznego miejsca”