A A+ A++

– Zapewnienie płynu do dezynfekcji rąk dla gości, wszyscy pracownicy powinni pracować w maskach i rękawiczkach. Zapewnienie przestrzeni pomiędzy stolikami, a w przypadku braku możliwości fizycznego zapewnienia odstępów wyłączenie z użytkowania np. co drugiego stolika czy krzesła, tak aby odstępy te zapewnić. Ustalenie i kontrola maksymalnej liczby gości w lokalu: na podstawie liczby dostępnych stolików. Umieszczenie informacji o maksymalnej liczbie gości w lokalu przy wejściu do niego – tak zaczyna się lista wytycznych dla lokali gastronomicznych, którą wspólnie z przedstawicielami branży gastronomicznej oraz ekspertami w obszarze zdrowia przygotował Związek Przedsiębiorców i Pracodawców.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułŚwięto biało-czerwonej
Następny artykułPolskie przeboje roku 1961