A A+ A++

Niestety, wszystko wskazuje na to, że w 2022 roku koronawirus nie da o sobie zapomnieć, co będzie miało wpływ także na nasze odżywianie. W pandemicznym czasie musimy bowiem zwracać szczególną uwagę na to, co jemy i jak najczęściej sięgać po produkty wzmacniające system odpornościowy. Do łask wracają kiszonki, zarówno te rodzime (kapusta, ogórki), jak i bardziej egzotyczne, np. kimchi. W najbliższych miesiącach będziemy też chętnie sięgali po kurkumę, imbir, czosnek czy cytrusy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNagrody i stypendia Powiatu Krośnieńskiego
Następny artykułOd słowa do Słowa. 2 niedziela zwykła C