A A+ A++

Patrząc na przepis i kolejne kroki przygotowania, rzeczywiście znajdziemy informację o ogórkach kiszonych, które należy zetrzeć na tarce i dodać do zupy. Autorka artykułu o ogórkowej zaznaczyła, że dodanie śmietany, odpowiadającej za zmianę koloru i gęstości zupy, jest opcjonalne. Cały przepis jak najbardziej nawiązuje do naszej polskiej ogórkowej, zdjęcie – już mniej.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułLukas Kampa: Celem minimum będzie wejście do play-off
Następny artykułDziałka w pobliżu parku miejskiego pójdzie pod młotek za milion złotych