A A+ A++

Doświadczenie, otwartość i wyobraźnia to składowe, bez których nie udałoby się stworzyć miejsca funkcjonującego od miesiąca pod szyldem KUK. Jak mówi szef kuchni, Maciej Majewski, “do menu podeszliśmy z dużym przymrużeniem oka. Nasze kulinarne kompozycje, które często są zdekonstruowaną formą dobrze znanych lokalnych dań, powstały przez połączenie pasji, historii, ale też dystansu do kulinarnych konwenansów. W naszym menu puszczamy do gości oko, bawiąc się nazwami, skojarzeniami. Lubimy ich zaskakiwać!”

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMichniewicz spłonął na stosie [OPINIA]
Następny artykułRanking najzdrowszych potraw wigilijnych