A A+ A++

kuchenne nowości

1z9

Smacznie i tanio

Parówki nie należą do najbardziej szlachetnych wędlin. Wiele z nich produkowanych jest z pośledniej jakości mięsa, bardzo często także zawiera mnóstwo szkodliwych substancji. Zakłady masarskie coraz częściej jednak stawiają na jakość i dbają o to, by parówki były smaczne i zdrowe. Ta wędlina jest także stosunkowo tania, więc nie dziwi, że często gości ona na stołach osób, które muszą liczyć się z każdym groszem, w tym także studentów. Oto siedem przepisów na potrawy z parówkami w głównej roli.

123RF

Podziel się

Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNIEODPŁATNA POMOC PRAWNA
Następny artykułW starostwie nagrodzono najlepszych