kuchenne nowości
1z9
Smacznie i tanio
Parówki nie należą do najbardziej szlachetnych wędlin. Wiele z nich produkowanych jest z pośledniej jakości mięsa, bardzo często także zawiera mnóstwo szkodliwych substancji. Zakłady masarskie coraz częściej jednak stawiają na jakość i dbają o to, by parówki były smaczne i zdrowe. Ta wędlina jest także stosunkowo tania, więc nie dziwi, że często gości ona na stołach osób, które muszą liczyć się z każdym groszem, w tym także studentów. Oto siedem przepisów na potrawy z parówkami w głównej roli.
123RF
Podziel się
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS