Gotowanie w telewizji kojarzy się ludziom z jakimś serialem. Ta kuchnia taka przestronna, czysta, widna, a de facto kuchnie są ciemne, klaustrofobiczne i z tymi samymi osobami przebywa się po wiele godzin – mówi Jasiek Kuroń, kucharz, który internecie uczy, jak smacznie i prosto gotować. Jego filmik, jak kroić cebulę obejrzało kilka milionów osób.
Maciej Wasilewski: Pochodzisz z rodziny, która kocha kuchnię. Jesteś kucharzem. Jesteś influencerem, na Facebooku śledzi cię ponad 50 tys. osób.
Jasiek Kuroń: Przeszedłem ścieżkę od samego dołu, bo zaczynałam właściwie od pomocy kuchennej. Pracowałem w Polsce, Anglii i w Hiszpanii. Znam zapach kuchni. To jest jeden z najpiękniejszych zapachów – taka czysta kuchnia, jak się rano wchodzi, ten zapach jest specyficzny. Teraz jak nie pracuję na kuchni, to mi czasami tego brakuje.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS