A A+ A++

Gotowanie w telewizji kojarzy się ludziom z jakimś serialem. Ta kuchnia taka przestronna, czysta, widna, a de facto kuchnie są ciemne, klaustrofobiczne i z tymi samymi osobami przebywa się po wiele godzin – mówi Jasiek Kuroń, kucharz, który internecie uczy, jak smacznie i prosto gotować. Jego filmik, jak kroić cebulę obejrzało kilka milionów osób.

Maciej Wasilewski: Pochodzisz z rodziny, która kocha kuchnię. Jesteś kucharzem. Jesteś influencerem, na Facebooku śledzi cię ponad 50 tys. osób.

Jasiek Kuroń: Przeszedłem ścieżkę od samego dołu, bo zaczynałam właściwie od pomocy kuchennej. Pracowałem w Polsce, Anglii i w Hiszpanii. Znam zapach kuchni. To jest jeden z najpiękniejszych zapachów – taka czysta kuchnia, jak się rano wchodzi, ten zapach jest specyficzny. Teraz jak nie pracuję na kuchni, to mi czasami tego brakuje.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł14-latka porwana sprzed sklepu na oczach matki. Była torturowana i molestowana
Następny artykułKard. Parolin: Papież jedzie do Kanady, by okazać bliskość rdzennej ludności