A A+ A++

Naukowców szczególnie interesowała zawartość żwacza, czyli jednej z czterech komór krowiego żołądka. Obecne tam drobnoustroje wytwarzają enzymy, które na co dzień służą do skutecznego rozkładania długich łańcuchów cząsteczek budujących włókna roślinne – nierzadko takich, z którymi nie poradziłby sobie choćby ludzki organizm.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTokio 2020: zgoda na występ osoby transseksualnej. “Nie ma przepisów, które by tego zabraniały”
Następny artykułUbisoft podany do sądu. Pozew dotyczy “instytucjonalnego molestowania seksualnego”