A A+ A++

Schabowe to klasyka polskiej kuchni. Goszczą co niedzielę w niemal każdym domu. Jeśli chcecie nieco odmienić smak tego tradycyjnego dania, przygotujcie na obiad kotlety schabowe pod pierzynką, zapiekane z żółtym serem. Przepis dostaliśmy od pani Beaty na dziesie.wp.pl.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSKatepark w Zatoniu. Ceny wyższe niż zakładało miasto
Następny artykułUSA. Wypadek vana w Teksasie. Nie żyje 11 migrantów