A A+ A++

Cebulę i czosnek drobno posiekać, a bułkę niezbyt dokładnie odcisnąć z nadmiaru mleka. Wszystkie składniki porządnie wyrobić i doprawić do smaku. Następnie z masy mięsnej należy uformować kotlety – każdego nadziewając hummusem.

Porcję mięsa rozpłaszczyć dłonią, na środku umieścić odrobinę hummusu i całość odpowiednio uformować. Każdego kotleta dokładnie obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju – z obu stron na rumiano.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWidlino: Wypadek na DW-216, jedna osoba poszkodowana
Następny artykułPARP w związku z pandemią zmieniła terminy przyjmowania wniosków od firm ws. dofinansowania