A A+ A++

Umytą i osuszoną połówkę piersi lekko rozbijamy tłuczkiem, solimy i pieprzymy. Z masła i ziół suszonych, soku z cytryny, soli, pieprzu i czosnku robimy masło ziołowe.

Kawałek masła układamy pośrodku płata piersi i zwijamy w sopel, zaczynając od rogu. Ściśle i dokładnie musi być zawinięty. Obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku i tartej bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron, aż do zrumienienia.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZagra-Lin. Tajna jednostka siała panikę wśród Niemców
Następny artykułZoom na cenzurowanym