A A+ A++

27 stycznia zespoły restauracji ARCO by Paco Pérez, El Celler de Can Roca oraz Miramar stanęły ramię w ramię na 33. piętrze budynku Olivia Star, aby zachwycić Gości pod każdym możliwym względem. Nad wszystkim czuwali wybitni Szefowie: Joan Roca, a także Paco Pérez oraz Antonio Arcieri. Kucharze nagrodzeni łącznie 9. gwiazdkami Przewodnika Michelin stworzyli niezwykle inspirujące menu degustacyjne w którym znalazły się między innymi takie pozycje jak: “Warzywny Surf i Turf. Wodorosty, Zioła i Kwiaty”, “Ciemnozielony Groszek” czy flagowe danie Joana Roca – “Brioszka z Pulardą, Truflą i Sosem ze Świeżych Ziół”, które Szef Kuchni podał Gościom osobiście.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł22-річний водій Volkswagen Passat тяжко травмував пішохода у Львові
Następny artykuł“Doktryna” w praktyce. Neumann broni Sikorskiego