A A+ A++

Katarzyna Skrzynecka znana była ze swoich nieco pełniejszych kształtów. Jakiś czas temu aktorka podzieliła się informacją, że w 2 miesiące udało jej się schudnąć aż 14 kilogramów. Teraz zdradziła przepisy na lekkie, beztłuszczowe i wegańskie potrawy.

Katarzyna Skrzynecka coraz częściej publikuje w mediach społecznościowych zdjęcia, na których pozuje w obcisłych kreacjach lub bikini. Odkąd schudła kilkanaście kilogramów, dużo chętniej eksponuje ciało – widać, że w nowym wcieleniu czuje się jeszcze pewniejsza siebie niż wcześniej.

Katarzyna Skrzynecka zdradziła przepisy na lekkie dania

Nową figurę Skrzynecka zawdzięcza diecie opartej na świeżych warzywach i owocach. Choć dziś w jej jadłospisie znajdują się już chude ryby i owoce morza, na jej talerzu wciąż królują warzywa. Teraz, na prośbę fanów, podzieliła się przepisami na kilka lekkich potraw – kapuśniak z włoską kapustą i danie z pieczarkami i papryką.

“Bulion ze świeżej włoszczyzny ugotowany z poszatkowaną świeżą kapustą włoską lub zwykłą, do tego sól, pieprz, może być sól czosnkowa, i słodka papryka. Warzywa po ugotowaniu oddzielamy, kapusta zostaje. To świetny kapuśniak light, bez żadnych tłustych żeberek” – zdradza swój przepis Skrzynecka.

By przygotować drugie danie proponowane przez aktorkę, wystarczy upiec w 180 stopniach pieczarki brunatne ze świeżą papryką, czosnkiem granulowanym, solą i pieprzem. Po 30 minutach gotową potrawę posypujemy uprażonymi orzechami.

Skorzystacie z przepisów?

Zobacz także: Popularny mit związany z grzybami. Skutki mogą być śmiertelne

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułIzrael: Benjamin Netanjahu nie stworzy rządu
Następny artykułŁzy, piękne gole i… sen o PGE Narodowym – tak karierę zaczynał Maciej Rosołek