Katarzyna Skrzynecka znana była ze swoich nieco pełniejszych kształtów. Jakiś czas temu aktorka podzieliła się informacją, że w 2 miesiące udało jej się schudnąć aż 14 kilogramów. Teraz zdradziła przepisy na lekkie, beztłuszczowe i wegańskie potrawy.
Katarzyna Skrzynecka coraz częściej publikuje w mediach społecznościowych zdjęcia, na których pozuje w obcisłych kreacjach lub bikini. Odkąd schudła kilkanaście kilogramów, dużo chętniej eksponuje ciało – widać, że w nowym wcieleniu czuje się jeszcze pewniejsza siebie niż wcześniej.
Katarzyna Skrzynecka zdradziła przepisy na lekkie dania
Nową figurę Skrzynecka zawdzięcza diecie opartej na świeżych warzywach i owocach. Choć dziś w jej jadłospisie znajdują się już chude ryby i owoce morza, na jej talerzu wciąż królują warzywa. Teraz, na prośbę fanów, podzieliła się przepisami na kilka lekkich potraw – kapuśniak z włoską kapustą i danie z pieczarkami i papryką.
“Bulion ze świeżej włoszczyzny ugotowany z poszatkowaną świeżą kapustą włoską lub zwykłą, do tego sól, pieprz, może być sól czosnkowa, i słodka papryka. Warzywa po ugotowaniu oddzielamy, kapusta zostaje. To świetny kapuśniak light, bez żadnych tłustych żeberek” – zdradza swój przepis Skrzynecka.
By przygotować drugie danie proponowane przez aktorkę, wystarczy upiec w 180 stopniach pieczarki brunatne ze świeżą papryką, czosnkiem granulowanym, solą i pieprzem. Po 30 minutach gotową potrawę posypujemy uprażonymi orzechami.
Skorzystacie z przepisów?
Zobacz także: Popularny mit związany z grzybami. Skutki mogą być śmiertelne
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS