A A+ A++

Już jutro teren Pilskiego Banku Żywności zamieni się w studio warsztatowe. 

Nasi goście z NGO poznają smaki Francji.

Propozycje na jutrzejszy pokaz/ warsztat przygotował Szef Kuchni Arche Hotel Piła. Prócz własnoręcznie wykonanych dań:

  • Zupy cebulowej
  • Ratatouille

Szef przygotował małą niespodziankę dla uczestników.

Regulamin dostępny w załączniku.

___________________

„Organizacja warsztatów edukacyjnych” będącego elementem projektu pn. „Miasto Piła z nową energią!” Projekt finansowany jest ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2014-2021 Mieczysław Augustyn – Lider Banków Żywności w Wielkopolsce Miasto Piła

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZderzenie dwóch samochodów osobowych i samochodów ciężarowych
Następny artykułObniżki stóp proc. w Polsce stopniowe. Pierwsza możliwa już we wrześniu