A A+ A++

Przygotowanie dziczyzny nie jest trudne, ale zajmuje więcej czasu. Zresztą nieważny jest czas, liczy się smak. Andrzej Polan zachęca do poznawania lokalnych smaków. Polska to piękny kraj, który ma Ci do zaoferowania prawdziwe kulinarne cuda. A więc biesiaduj z przyjaciółmi i smakuj chwile.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułInterpelacja w sprawie udzielenia informacji o kontrolach także PINB na terenie Villa Park Julianna w zakresie zagospodarowania wód opadowych
Następny artykułOmikron w Polsce? “Badamy kolejne próbki”