A A+ A++

Wiola Lis, specjalistka produktowa w internetowym ekobazarze Arkana Smaku, podpowiada: “Od czerwca na straganach znajdziemy świeży bób, młodą marchewkę, cukinię, karczochy, szpinak, bakłażany. W lipcu postawmy na szparagi, kukurydzę, szczaw, pomidory, sałatę, rukolę, pory, kalarepy, cukinie, rzodkiewki, szpinak, zielony groszek. W sierpniu do tego zestawu dochodzą karczochy, koper włoski, fasola, bakłażan, fasolka szparagowa, kapusta. Lato to prawdziwy zielony zawrót głowy, któremu warto się poddać!”

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBadania potwierdzają długoterminową skuteczność terapii doustnej SMA
Następny artykułUczniowie zdobywają zawodowe szlify