A A+ A++

Kotlety jajeczne to klasyk, który zna chyba każdy. Przed laty gościły w niemal każdym domu. jak je przyrządzić, by nie były mdłe? Wystarczy dodać do masy jajecznej pieczarki lub leśne grzyby. Przepis pochodzi z bloga Radość kipiąca uśmiechem.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJaka woda na kąpieliskach? Sanepid informuje o zakwicie sinic
Następny artykułZaszczepiony i niezaszczepiony z Covid-19. Radiolog opisuje RTG ich płuc