A A+ A++

To nowe niestandardowe warunki. W tej sytuacji i w tej branży ważne jest wsparcie konsumentów. Jak restauracje radzą sobie w czasie epidemii koronawirusa? Co czeka branżę w ciągu kilku miesięcy? – o to zapytaliśmy Grażynę Bykowską, manager Restauracji Plac 16 Od chleba do wina.

Więcej w materiale video.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKoronawirus – przypominamy podstawowe zasady bezpieczeństwa
Następny artykułPopularne rozgłośnie radiowe zachęcają do pozostania w domach podczas Wielkanocy w ramach akcji #KochamNieOdwiedzam