A A+ A++

Odpowiedź jest prosta: zarówno ciepła, jak i zimna. W przypadku gotowania zaleca się jednak, aby gotować wyłącznie wodę zimną. W ciepłej wodzie znajduje się bowiem znacznie więcej bakterii, osadów czy nalotów. Co więcej, wpływa to także na walory smakowe wody. Znacznie smaczniejsza będzie np. ta herbata, którą przygotowaliśmy, rozpoczynając od ugotowania wody zimnej. Myślicie, że to prawda? Sprawdźcie sami!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSzef PKW wprost: Argument Polski 2050 mnie nie przekonuje
Następny artykułPracoholik porwał zespół. Polscy piłkarze ręczni rozpoczynają mistrzostwa świata