A A+ A++

Kebab z mięsa mielonego, czyli kebab na patyku to popularny turecki przysmak. Takie kebaby możemy przyrządzić na patelni, grillu lub w piekarniku. Robi się je zazwyczaj z baraniny lub jagnięciny, możemy jednak użyć mięsa wołowo-wieprzowego lub drobiowego.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKazik gościem RMF FM. Opowiedział o zamieszaniu wokół Trójki
Następny artykułDM BOŚ: w wynikach JSW martwi pogarszający się bilans