A A+ A++

Panierując kotlety, filety czy warzywa dodajemy do bułki pół łyżeczki lub łyżeczkę sody (w zależności od ilości bułki). Reszta kroków wygląda tak samo, jak zwykle. Produkt najpierw obtaczamy w mące, następie w jajko, a na koniec w bułce. Zamiast tradycyjnej bułki możemy użyć też jej zamiennika, np. Pokruszonych płatków kukurydzianych, zmielonych orzechów lub panko. Sodę można dodać do każdego rodzaju panierki.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPożegnanie lata/Dzień chłopaka
Następny artykułGigantyczne kolejki na granicy. “Ukraina ma gdzieś polskich przewoźników”