A A+ A++

“Prawdopodobnie każdy na myśl o Wielkanocy wyobraża sobie tradycyjne posiłki goszczące na naszych stołach, czyli: żurek, kiełbasa, jajka z chrzanem, sałatka warzywna oraz słodkie wypieki — czyli mazurek, sernik i babka piaskowa. Często po takiej uczcie możemy doświadczać uczucia ciężkości oraz problemów żołądkowych. Czy można ustrzec się przed dolegliwościami ze strony układu pokarmowego w czasie Świąt? Jak zdrowo i smacznie przeżyć Wielkanoc?” — zastanawiamy się wspólnie z Wiolą Lis, doradcą klienta z ekologicznego centrum Arkana Smaku.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWielka akcja sadzenia drzew z częstochowską fundacją, również z myślą o walczącej Ukrainie
Następny artykułUdany start karateków z Karate Klubu ˝INAZUMA˝