A A+ A++

Jeśli lubicie smak zabielanej zupy, ale przerażają was dodatkowe kalorie, śmietanę możecie zastąpić jogurtem. Trzeba jednak pamiętać o tym, że im mniejsza zawartość tłuszczu w produkcie, tym łatwiej o jego zwarzenie. Jeśli więc zabielanie zupy jest dla was zbyt stresujące, wystarczy, że zamiast śmietany 18 proc. czy jogurtu użyjecie kremówki. Wówczas możecie ją wlać bezpośrednio do gorącej zupy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWprowadzić dla kierownictwa MZK obowiązek korzystania z komunikacji publicznej [LIST]
Następny artykułII ustny przetarg nieograniczony na sprzedaż nieruchomości stanowiącej własność Powiatu Brzeskiego – Nieruchomość położona przy ul. Jarzębinowej w Żłobiźnie, gmina Skarbimierz, oznaczona w ewidencji gruntów i budynków jako zabudowana działka nr 3/5 o powierzchni 0,0759 ha, ark.m.2