A A+ A++

Pudding z drożdżówki lub chałki to idealna propozycja na wykorzystanie nadmiaru słodkiego pieczywa. – Czasami specjalnie podsuszam mój ulubiony maślany placek drożdżowy, aby później zajadać się puddingiem, który może być doskonałym pomysłem na śniadanie, kolację lub też deser – pisze autorka bloga “Di bloguje”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł25 gier do sprawdzenia za darmo już dzisiaj. Digital Dragons pozwoli wypróbować 50 tytułów
Następny artykułCzytelnicy odwiedzają już Bibliotekę