A A+ A++

kuchnia

1z8

Zobacz, jak usunąć przebarwienia z deski do krojenia

Drewniana, plastikowa, ceramiczna, a może ze szkła hartowanego? Bez względu na rodzaj tworzywa, deska do krojenia to podstawowe narzędzie w kuchni. Korzystamy z niej praktycznie codziennie, np. krojąc chleb czy przygotowując mięso na obiad. Największą popularnością cieszą się deski z drewna – nie tępią noży i są ekologiczne. Niestety ich wadą jest to, że wchłaniają wodę oraz zapachy, a do tego łatwo je zarysować i zabarwić. Jak w takiej sytuacji zadbać o czystość deski do krojenia? Zobacz!

iStock.com

Podziel się

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł[Informacja] MPZP części wsi Markajmy gmina Lidzbark Warmiński
Następny artykułNowe koncesje Lotosu w Norwegii